Metaprint AS in Heerenveen

Rijksen Speciaal Timmerwerk heeft onlangs een bijzonder project voltooid voor Metaprint AS in Heerenveen. Als specialist in projectinrichting heeft Rijksen Speciaal Timmerwerk de ambitie
van Metaprint omarmd en vertaald naar een levendige, inspirerende werkomgeving die de identiteit van het bedrijf weerspiegelt.

Het hart van dit project ligt in het gebruik van ronde en organische vormen, die een directe knipoog zijn naar de spuitbussen die Metaprint produceert. Deze designkeuze vormt de basis van een esthetisch aantrekkelijke omgeving die niet alleen functioneel is, maar ook de creatieve geest van het bedrijf weerspiegelt.

Een opvallend kenmerk van het nieuwe kantoor is de groene kantoortuin, met natuurlijke elementen en verschillende zithoekjes die uitnodigen tot samenwerking en creatieve
uitwisseling. Deze ruimtes bieden medewerkers de mogelijkheid om zich terug te trekken, te brainstormen of gewoon te ontspannen in een inspirerende omgeving.

De pantry, gehuld in een diepgroene kleur, vormt het kloppende hart van de sociale interactie binnen het kantoor. Deze ruimte, voorzien van alle gemakken, fungeert als ontmoetingsplek waar collega's samenkomen om te genieten van een pauze of gewoon te genieten van een kopje koffie.

Door het gebruik van levendige kleuren, zachte structuren en organische vormen heeft Rijksen Speciaal Timmerwerk de identiteit van Metaprint op een prachtige manier verankerd in de nieuwe kantoortuin. Het resultaat is een inspirerende en dynamische werkomgeving die niet alleen de efficiƫntie bevordert, maar ook de creativiteit aanwakkert. Met dit project heeft Rijksen Speciaal Timmerwerk niet alleen een ruimte gecreƫerd, maar ook een thuisbasis voor de visie en passie van Metaprint.

Benieuwd wat Rijksen Speciaal Timmerwerk kan doen binnen uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op.