Vakmanschap

Als u in onze werkplaats komt – we geven u graag een rondleiding – dan ruikt u de geur van zaagsel. U ziet hier met eigen ogen hoe onze timmerlieden de mooiste meesterwerken vervaardigen. Daarbij maken we gebruik van computergestuurde machines. Ook onze spuiterij beschikt over alle nodige voorzieningen. Wat dat betreft, voldoen we aan hoge eisen.

De basis

Maar het is alleen vakmanschap waarmee kwaliteit kan worden geleverd. Vakmanschap dat begint bij het vertalen van uw wensen in een ontwerp. Een fase waarin het misschien nog niet naar zaagsel ruikt, maar waarin we wel de basis leggen van een mooi project.

Welkom

We ontmoeten u graag in onze showroom in Maurik. In het Betuwse platteland, tussen uitgestrekte weiden, dichtbij de Rijn. Het is deze omgeving die tekenend is voor ons karakter. We houden van samenwerking in een sfeer van rust en respect. Samen met u gericht op het realiseren van een interieur dat uw verwachtingen overtreft. Met dat vooruitzicht nodigen we u graag uit voor een bezoek. Hartelijk welkom!

Bespreek uw wensen met ons

Samen met u willen we ons richten op het realiseren van een interieur dat uw verwachtingen overtreft. Met dat vooruitzicht nodigen we u graag uit in Maurik voor een bezoek aan onze showroom (graag telefonisch op afspraak). Hartelijk welkom!

Brochure ontvangen

Wilt u zich laten inspireren? Direct aanvragen