BADMEUBELS

Hoe groot of klein uw badkamer ook is, bij Rijksen zien we altijd kans om een unieke inrichting te realiseren. Door een speciale vormgeving te kiezen, aan te sluiten bij de inrichting van andere ruimten of met mooie materialen te werken, geeft het meubel uw badkamer allure. Laat u inspireren en bekijk onze badkamers.

Bespreek uw wensen met ons

Samen met u willen we ons richten op het realiseren van een interieur dat uw verwachtingen overtreft. Met dat vooruitzicht nodigen we u graag uit in Maurik voor een bezoek aan onze showroom (graag telefonisch op afspraak). Hartelijk welkom!

Brochure ontvangen

Wilt u zich laten inspireren? Direct aanvragen

Oog voor detail

Dankzij moderne houtbewerkingsmachines kunnen we efficiƫnt werken en laten we zien dat een maatwerkkeuken niet kostbaar hoeft te zijn. Maar nog steeds is het vervaardigen van keukens grotendeels ambacht. En gelukkig maar. Het geeft uw keuken zijn speciale karakter.

Vakmanschap

Als u in onze werkplaats komt ziet u met eigen ogen hoe onze timmerlieden de mooiste meesterwerken vervaardigen. Naast onze computergestuurde machines beschikt onze spuiterij over alle nodige voorzieningen. Wat dat betreft, voldoen we aan de hoogste eisen.