Over ons

Misschien hebben wij wel het mooiste vak dat er is. We mogen een bijdrage leveren aan het wooncomfort en het thuisgevoel van mensen maar daarnaast ook aan inspirerende winkel- en werkomgevingen.

rijksen“Het beste vakwerk begint dan ook met een persoonlijke ontmoeting. U bent van harte welkom in onze showroom!” – Thomas Rijksen

Particulier

Op deze website tonen we u een selectie van door ons gerealiseerde keukens, badkamers, kasten trappen en specials (zoals bijvoorbeeld bijzondere kastenwanden of ander specifiek maatwerk). Van stijlvol tot landelijk en van modern tot uniek. De wens van de klant en ons streven naar de hoogste kwaliteit staan hierbij centraal.

Zakelijk

Ook ondernemers en overheden weten ons te vinden. Doorgaans zijn dit voor ons grote projecten die wij geheel ontzorgen, mede dankzij onze hoogwaardige apparatuur zoals computergestuurde machines en een professioneel ingerichte spuiterij. Het succes van elk project hangt samen met het vakmanschap van onze medewerkers.

Bespreek uw wensen met ons

Samen met u willen we ons richten op het realiseren van een interieur dat uw verwachtingen overtreft. Met dat vooruitzicht nodigen we u graag uit in Maurik voor een bezoek aan onze showroom (graag telefonisch op afspraak). Hartelijk welkom!

Brochure ontvangen

Wilt u zich laten inspireren? Direct aanvragen