Keukens

Het geheim? We maken keukens op maat. Niet gebonden aan modellen of maten, maar precies zoals u ‘m wilt zien. We maken dagelijks dromen waar. In onze werkplaats. Bij elke keuken weten we waaróm we ‘m zo maken. Voor wie. En voor welke ruimte. Laat u inspireren en bekijk onze keukens.

Bespreek uw wensen met ons

Samen met u willen we ons richten op het realiseren van een interieur dat uw verwachtingen overtreft. Met dat vooruitzicht nodigen we u graag uit in Maurik voor een bezoek aan onze showroom (graag telefonisch op afspraak). Hartelijk welkom!

Brochure ontvangen

Wilt u zich laten inspireren? Direct aanvragen

Oog voor detail

Dankzij moderne houtbewerkingsmachines kunnen we efficiënt werken en laten we zien dat een maatwerkkeuken niet kostbaar hoeft te zijn. Maar nog steeds is het vervaardigen van keukens grotendeels ambacht. En gelukkig maar. Het geeft uw keuken zijn speciale karakter.

Vakmanschap

Als u in onze werkplaats komt ziet u met eigen ogen hoe onze timmerlieden de mooiste meesterwerken vervaardigen. Naast onze computergestuurde machines beschikt onze spuiterij over alle nodige voorzieningen. Wat dat betreft, voldoen we aan de hoogste eisen.